1- از بین بردن بوی بد ظرفها
کمی دارچین و مقداری نمک چاره از بین بردن بوی بد ماهی از لیوان ها و
ظرفهای آشپزخانه است. برای از بین بردن بوی بد انواع غذاهای بودار می
توانید از دارچین و نمک استفاده کنید.
حتی می توانید با استفاده از این مواد بوی بد غذا را از داخل فر نیز از بین ببرید.زمانیکه فر هنوز داغ است دارچین ونمک را داخل آن پاشیده و صبر کنیدتا خنک شود. بعد از خنک شدن با یک دستمال فر را تمیز کنید.
2- امتحان کردن تازگی تخم مرغ
آیا در انتخاب و تشخیص تخم مر های تازه و فاسد دچار مشکل می شوید؟
دو قاشق چایخوری نمک در یک فنجان آب حل کرده و تخم را در آن بیندازید.اگر تخم مرغ تازه باشد ، روی آب غوطه ور خواهد بود. ولی اگر تخم مرغ فاسد باشد به ته ظرف متمایل می شود.