عکس های زمستونی

هوا سرد شده ها.

اینم عکس های زمستونی .

بریم زیر کرسی . چه حالی میده !









سلام دوستان.

بالاخره بعد از ساعت ها تونستم وبلاگم رو باز کنم. من نمی دونم در عصر ارتباطات چرا باید در ایران از اینترنت محروم باشیم. و برای باز کردن یک ایمیل و یا وبلاگ باید ساعت ها منتظر بمانیم. ولی به نظر بنده این نوع تفکر محدود اندیش و بسته محکوم به فنا می باشد. این نوع نگاه ها دیگه در حال انقراض هست. بابا یکم هم فکر کنید دیگه. دایناسورها منقرض شدن. درس عبرت نمی گیرید.

تعدادتمدن های هوشمند در فضا

تعدادتمدن های هوشمند در فضا


تعدادتمدن های هوشمند در فضا

به گفته " دانکن فورگان " یکی از دانشمندان دانشگاه ادینبورگ حیات و تمدن های هوشمند در سیارات دیگر وجود دارد و به احتمال شمارآنها به هزاران می رسد . کشف بیش از 330 سیاره در خارج از منظومه شمسی که در سال های اخیر رخ داده است به تعیین موارد احتمال وجود حیات در فضا کمک کرده است . براساس پژوهشی تازه در کهکشان ها ما از 361 تا 38 هزار تمدن هوشمند وجود دارند . با این حال امکان ایجاد ارتباط میان این جهان های بیگانه کم است . این پژوهش در نشریه بین المللی آستروبیولوژی ( Astrobiology  - اخیر زیست شناسی ) منتشر شده است . تخمین های کلی درباره احتمال وجود زندگی هوشمند انه در جهان امری نادر محسوب نمی شود اما آرائه آمار وارقام در این باره با حدس و گمان تواءم است به تازگی حدس هایی درباره احتمال وجود یک تا رقمی نزدیک به یک میلیون مورد زندگی هوشمند مطرح شده است . فورگان پژوهشی را در این زمینه و از راه شبیه سازی انجام داده است او کهکشانی شبیه به کهکشان ما را شبیه سازی کرد و منتظر ماند تا براساس مدل فرضی و با انکار به وجود سیاره های فراخورشیدی منظومه های جدیدی تشکیل شوند . سپس شرایطی فرضی را بر مدل ایجاد شده تحمیل کرد او ابتدا مشکل بودن ایجاد حیات و امکان تکامل حیات موجود را در نظر گرفت و به عدد 361 جامعه هوشمند در کهکشان رسید . در مدل دوم این گونه فرض شد که حیات به راحتی ایجاد می شود اما برای رسیدن به هوش با مشکل مواجه است براساس این سامانه او وجود 31513 گونه دیگر حیات را تخمین زد . در بخش آخر او شرایطی را در نظر گرفت در آن امکان انتقال حیات از سیاره ای دبه سیاره دیگر ( در اثر برخورد شهاب سنگ ها ) وجود دارد این فرضیه در توجیحه چگونگی ایجاد حیات روی کره زمین بسیار طرفدار دارد براساس این سناریو هم شمار جوامع هوشمند ایجاد شده 37964 مورد برآورد شد . در این تخمین ها هنوز عواملی براساس حدس وجود دارند به طور مثال زمان میان تشکیل یک سیاره تا اولین جرقه های حیات یا از زمان پدیدار شدن اولین نشانه های حیات تا ایجاد تمدن های هوشمند ( که از عوامل تعیین کننده اساسی در صحت این مدل ) مشخص نیست . حتی اگر حیات خارج از کره زمین وجود داشته باشد ممکن است به لزوم نتوانیم با آن تماس بگیریم و به هیچ وج ندانیم که چه شکلی است امکان دارد که حیات در دیگر سیارات درست به اندازه کره زمین متنوع باشد .

منبع : http://kaenat-kahkeshan.blogfa.com/




7 درس فوق العاده مهم از بیل گیتس

7 درس فوق العاده مهم از بیل گیتس
بیل گیتس، در یک سخنرانی در یکی از دبیرستان‌های آمریکا، خطاب به دانش‌آموزان گفت: در دبیرستان خیلی چیزها را به دانش‌آموزان نمی‌آموزند. او هفت اصل مهم را که دانش‌آموزان باید بدانند چنین بیان کرد :

1- در زندگی، همه چیز عادلانه نیست، بهتر است با این حقیقت کنار بیایید

2- دنیا برای عزت نفس شما اهمیتی قایل نیست. در این دنیا از شما انتظار می‌رود که قبل از آن‌که نسبت به خودتان احساس خوبی داشته باشید، کار مثبتی انجام دهید.


3- پس از فارغ‌التحصیل شدن از دبیرستان و استخدام، کسی به شما رقم فوق‌العاده زیادی پرداخت نخواهد کرد. به همین ترتیب قبل از آن‌که بتوانید به مقام معاون ارشد، با خودرو مجهز و تلفن همراه برسید، باید برای مقام و مزایایش زحمت بکشید.


4- اگر فکر می‌کنید، آموزگارتان سختگیر است، سخت در اشتباه هستید. پس از استخدام شدن متوجه خواهید شد که رئیس شما خیلی سختگیرتر از آموزگارتان است، چون امنیت شغلی آموزگارتان را ندارد.


5- آشپزی در رستوران‌ها با غرور و شأن شما تضاد ندارد. پدر بزرگ‌های ما برای این کار اصطلاح دیگری داشتند، از نظر آنها این کار یک فرصت بود.


6- اگر در کارتان موفق نیستید، والدین خود را ملامت نکنید، از نالیدن دست بکشید و از اشتباهات خود درس بگیرید.


7- قبل از آنکه شما متولد بشوید، والدین شما هم جوانان پرشوری بودند و به قدری که اکنون به نظر شما می‌رسد، ملال‌آور نبودند.